دعای سمات در خوابگاه مرکزی خواهران برگزار شد.

۰۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۱ کد : ۱۶۴۹۰ نهاد
به گزارش واحد روابط عمومی  دفتر نهاد  رهبری دانشگاه ،دانشجویان در فضای گرم و صمیمی خوابگاه خواهران به قرائت دعای سمات پرداختند.
دعای سمات در خوابگاه مرکزی خواهران برگزار شد.

در کنار این مراسم و در یک دور همی دوستانه، ضمن پذیرایی مختصر از شرکت کنندگان به گفتگو با ایشان پرداخته و ضمن شناساندن اتاق نهاد به ایشان از برنامه های نهاد نیز توضیحاتی ارائه گردید.

همچنین پیشنهاد گردید که این برنامه ها بصورت مداوم در اتاق نهاد یا در صورت تعداد بیشتر در فضای باز خوابگاه یا سالن ریحانه برگزار گردد و مورد استقبال ایشان قرار گرفت.

گفتنی است در این برنامه تنی چند از دانشجویان جدیدالورود و کارشناسی ارشد حضور داشتند.

لازم به ذکر است این برنامه به همت واحد خواهران دفتر نهاد رهبری دانشگاه  روز جمعه 4 آبان در اتاق 100 دفتر نهاد رهبری- بلوک 5 خوابگاه مرکزی خواهران برگزار شد.