نمایشگاه کتاب چهلچراغ"چهل سال عزت" به مناسبت هفته کتابخوانی برگزار شد.

۰۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۴ کد : ۱۶۴۹۷ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری دانشگاه، نمایشگاه کتاب "چهلچراغ" چهل سال عزت به مناسبت هفته کتابخوانی وچهلمین سالروز پیرزوی انقلاب اسلامی برگزار شد.
نمایشگاه کتاب چهلچراغ"چهل سال عزت" به مناسبت هفته کتابخوانی برگزار شد.

مسئول برگزاری این نمایشگاه از حضور 20 ناشر برگزیده کشور"انتشارات انقلاب اسلامی، مؤسسۀ مطالعات و تاریخ معاصر ایران، نشر معارف، زمزم هدایت، شهرآب، بوستان کتاب، آفاق روشن بیداری، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشۀ اسلامی، کتاب دانشجو، رسول آفتاب، کیهان، مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، مؤسسۀ مطالعات و پژوهش‌های سیاسی، مؤسسۀ فرهنگی هنری قدرولایت، شهرستان ادب، موزۀ عبرت ایران، مرکز اسناد انقلاب اسلامی و به‌نشر و تعداد 400 عنوان کتاب در این نمایشگاه خبر داد.

کارشناس دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان اعلام کرد: این نمایشگاه در دو مرحله دانشجویی (محل پارکینگ مهندسی) اساتید وکارمندی (خانه فرهنگ) با تخفیف 50 درصد از تاریخ  12 آبان الی 7 اذر در خدمت دانشگاهیان دانشگاه کاشان قرار گرفت.

صمدیان در ادامه بیان داشت: با توجه به عناوین و موضوعات کتاب که به 3 مرحله مشروطه –پهلوی و انقلاب در نمایشگاه در اختیار مخاطبین قرار گرفت بیشترین کتاب های خریداری شده با مضمون ایران بعد از انقلاب بوده است.

وی افزود: 50 درصد مخاطبین این نمایشگاه دانشجویان مقطع کارشناسی- 30 درصد کارشناسی ارشد و 10 درصد اساتید و 10 درصد کارمندان بوده اند.

لازم به ذکر است کتاب های سفارش شده برای خرید، تا تاریخ 10 آذر ماه در اختیار درخواست کنندگان قرار می گیرد. جهت دریافت کتاب خود به اتاق 273 طبقه همکف دفتر نهاد رهبری در خانه فرهنگ مراجعه بفرمایید.