دعای پر فیض توسل در خوابگاه خواهران برگزار شد.

۰۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۴ کد : ۱۶۴۹۸ نهاد
 به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری دعای پرفیض توسل در خوابگاه خواهران برگزار شد.
دعای پر فیض توسل در خوابگاه خواهران برگزار شد.

مسئول واحد خواهران دفتر نهاد رهبری هدف از برگزاری چنین برنامه هایی را بیشتر شناساندن دفتر نهاد رهبری به دانشجویان ، فعالیتهای دفتر و معرفی اتاق نهاد خوابگاه جهت تسریع در ارتباط گیری ایشان و معرفی اتاق مبلغ و زمینه سازی حضور ایشان بیان کرد.

پس از مناجات و دعا گفتگوی صمیمی بین ایشان آغاز شد، اتاق نهاد به شرکت کنندگان معرفی شد و توضیحاتی پیرامون برنامه های نهاد درخوابگاه و به صورت ویژه برگزاری سه وعده نماز در سالن ریحانه خوابگاه ارائه گردید.

در ادامه این برنامه  نشستی با واحد خواهران کانونهای حاضر در جلسه برگزار شد و جلسه مفصل و مباحث اصلی با کانونها و تشکلها به جلسه دیگری موکول گردید.

در پایان نیز با انجام پذیرایی جلسه پایان یافت.

لازم به ذکر است این برنامه سه شنبه 6 آذر ماه ساعت 20:30 در اتاق نهاد رهبری واقع در بلوک 5 خوابگاه مرکزی خواهران برگزار شد و دانشجویان خوابگاهی در جمعی صمیمی و دوستانه گرد هم آمده و نوای  "یا وجیها عندالله اشفع لنا عند الله " را زمزمه نمودند.