نشست ائمه جماعات با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد.

۱۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۴ کد : ۱۶۵۰۴ نهاد
به گزارش واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری دانشگاه، نشست ائمه جماعات دانشگاه جهت بررسی مسائل و مشکلات نماز در دانشگاه برگزار شد.
نشست ائمه جماعات با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که هر ترم جهت بررسی مسائل نماز در دانشگاه و خوابگاه برگزار می شود به بررسی مشکلات و مسائل پیرامون نماز پرداخته شد.

اهمیت مسئله نماز و دغدغه های مقام معظم رهبری با موضوع نمازدر اجلاس سالیانه نماز مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان جلسه نیز ائمه جماعات، گزارشی از نحوه حضور خود در جهت برپایی نماز جماعت در دانشگاه، خوابگاه های خواهران و برادران دانشگاه، برگزاری جلسات سخنرانی، پرسش و پاسخ و مشاوره با دانشجویان  را ارائه و نقطه نظرات و پیشنهادات خود را پیرامون هر چه باشکوه برگزار شدن این فریضه الهی بیان کردند.

لازم به ذکر است، این نشست در تاریخ 17 آذر ماه، با حضور ریاست دانشگاه، مسئول دفتر نهاد رهبری ومعاونت فرهنگی دانشجویی در سالن هیئت ممیزه دانشگاه برگزار شد.