جشن ویژه اعیاد شعبان در خوابگاه خواهران دانشگاه برگزار شد.

۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۷ کد : ۱۶۵۴۹ نهاد
به مناسبت اعیاد شعبانیه واحد خواهران دفتر نهاد رهبری مراسم جشنی در خوابگاه مرکزی خواهران برگزار کرد.
جشن ویژه اعیاد شعبان در خوابگاه خواهران دانشگاه برگزار شد.

به مناسبت اعیاد فرخنده ماه شعبان، مراسم جشنی ویژه خواهران دانشجوی ساکن در مجتمع خوابگاه مرکزی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری، از برنامه های اجرا شده در مراسم جشن اعیاد شعبانیه، مولودی خوانی و نورافشانی بود.همچنین در حین این برنامه چندین مسابقه برگزار و جوایزی به دانشجویان اهدا شد.

لازم به ذکر است؛ اجرای این مراسم علاوه بر احیای ارزش های دینی و ذکر نام اهل بیت علیهم السلام، موجب ایجاد فضایی شاد و بانشاط برای دانشجویان خوابگاهی گردید.

این جشن روز سه شنبه 20 فروردین ماه در سالن ریحانه خوابگاه مرکزی خواهران به همت واحد خواهران دفتر نهاد رهبری و با همکاری کارشناس خوابگاه خواهران و هیئت دانشجویی فاطمیون و با حضور 150 نفر از دانشجویان دانشگاه برگزار شد.