نخستین اعتکاف رمضانیه در مسجد امام علی(ع) دانشگاه برگزار می شود.

۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۷:۳۰ کد : ۱۶۵۵۱ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری دانشگاه، جلسه برنامه ریزی و هماهنگی اعتکاف رمضانیه برگزار شد.
نخستین اعتکاف رمضانیه در مسجد امام علی(ع) دانشگاه برگزار می شود.

به دعوت دفتر نهاد رهبری دانشگاه دبیران و اعضای کانون ها و تشکل های دانشجویی دانشگاه جهت برنامه ریزی و تقسیم کار برنامه های اعتکاف در جلسه ای دور هم جمع شدند.

در این جلسه زمان های پیشنهادی جهت برگزاری اعتکاف مورد بررسی قرار گرفت و چارت و ساختار اعضا جهت همکاری و نظم بیشتر در کار مشخص شد.

این نشست که با حضور معاون دفتر نهاد رهبری برگزار شد،  مسئول بسیج دانشجویی، دبیر هیئت فاطمیون، دبیر انجمن مستقل و جامعه اسلامی، کانون شهدا حضور داشتند.

با توجه به برنامه ریزی انجام شده اعتکاف رمضانیه از تاریخ 2 خرداد ماه مصادف با 18 رمضان المبارک در مسجد دانشگاه برگزار خواهد شد.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به پورتال دانشجویی قسمت اعتکاف رمضانیه مراجعه کنند.