حضور مسئول محترم نهاد رهبری دانشگاه در خوابگاه خواهران به مناسبت هفته خوابگاه ها و اقامه نماز مغرب و عشاء در سالن ریحانه.

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۱ کد : ۱۶۵۶۴ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری، مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه، همزمان با فرا رسیدن هفته خوابگاه ها در خوابگاه مرکزی خواهران و در جمع دانشجویان حضور یافت.

حجت الاسلام و المسلمین روحانی  با اشاره به ایاتی پیرامون ماه مبارک رمضان نزدیکی این ماه را تبریک گفت.

وی دراین نشست به بررسی مسائل دانشجویان پرداخت. دانشجویان در رابطه با حضور مبلغین و وضعیت نمازخانه ها -دروس آموزشی و اساتید، هزینه های خوابگاه و کیفیت و هزینه غذا و...  صحبت کردند.

لازم به ذکر است، این برنامه به همت واحد خواهران دفتر نهاد رهبری دانشگاه ،دوشنبه 9 اردیبهشت ماه در خوابگاه مرکزی خواهران برگزار شد.