نشست مسئول ائمه جماعات دانشگاه با اهالی نماز خوابگاه خواهران و برادران

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۸ کد : ۱۶۵۶۶ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری،اهالی نماز خوابگاه برادران و خواهران در فضای شاد و صمیمی میهمان مسئول ائمه جماعات دانشگاه بودند.
نشست مسئول ائمه جماعات دانشگاه با اهالی نماز خوابگاه خواهران و برادران

طبق روال سالهای گذشته خواهران نمازگزار خوابگاه مرکزی دانشگاه، روز جمعه بعد از اقامه نماز صبح میهمان امامزاده علی ابن امام محمد باقر(ع) شدند.

شرکت کنندگان بعد از قرائت دعای ندبه در حسینه قتلگاه امامزاده، و صرف صبحانه به طرف زیارت امامزاده رفتند. حجت الاسلام ناصری در این اردو به بحث در رابطه با نقش اهالی نماز در تقویت نمازدر خوابگاه و هم چنین وظایف و تعهدات ما در قبال ولی عصر(عج الله) صحبت کردند.

لازم به ذکر است، تعداد 40 نفر از نمازگزاران خوابگاه مرکزی و کارشناس روابط عمومی و مسئول ائمه جماعت نهاد رهبری دانشگاه در این اردو شرکت داشتند.

ایشان در برنامه ای دیگر دانشجویان پسر خوابگاه مرکزی را در محلی شاد و صمیمی دعوت و بعد از اقامه نماز و صرف شام به بحث و صحبت پیرامون مسائل دوران دانشجویی پرداخت.

لازم به ذکر است، در این اردو مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری و مسئول ائمه جماعات دانشگاه شرکت داشتند.