جلسه مسئولین نهاد رهبری دانشگاه با مبلغین و مشاورین مذهبی خوابگاه خواهران برگزار شد.

۱۵ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۸ کد : ۱۶۶۱۷ نهاد
مبلغین دفتر نهاد رهبری در نشستی با حضور مسئول دفتر نهاد رهبری به بررسی مشکلات و موانع پیش روی تبلیغ در خوابگاه دانشجویی پرداختند.
جلسه  مسئولین نهاد رهبری دانشگاه با مبلغین و مشاورین مذهبی خوابگاه خواهران برگزار شد.

این نشست که با حضور مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه و خانوم ها نعناکار، مفیدی، شریفی راد، قائمی و همکاران دفتر نهاد رهبری برگزار شد، مبلغین از نحوه حضور در خوابگاه خواهران و ارتباط گیری و در مرحله بعد اعتماد سازی سخن گفتند.

نحوه برخورد مسئولین با دانشجو و شیوه های تذکر، شیوه ورود و خروج دانشجو به خوابگاه، مشکلات مالی دانشجویان و تاثیر آن در نحوه زندگی دانشجویی، روابط آزاد دانشجویان دختر و پسر، کم رنگ شدن نماز در بین دانشجویان، کم بودن ساعت ورزش و تفریح در خوابگاه، از جمله مباحثی بود که مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه این جلسه حجت الاسلام و المسلمین روحانی ضمن تشکر از حضور و فعالیت مبلغین در خوابگاه اظهار داشت: وقت خودتان را در این امر بیشتر صرف کنید که این جوانان آینده مملکت هستند.

وی افزود اخلاق خوب را سرلوحه کار خود قرار دهید، قول لیّن داشته باشید هم در گفتار و هم در رفتار مراقبت کنید.

ایشان در پایان اعلام کرد: استناد به آیات و روایات عنصر مهم و اساسی در تبلیغ دین و مشاوره است.