اولین جلسه ی رابطین نماز خوابگاه خواهران درنیم سال تحصیلی جدید برگزار شد.

۲۵ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۳ کد : ۱۶۶۳۴ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری، جلسه ی هماهنگی و برنامه ریزی نماز خوابگاه خواهران برگزار شد.
اولین جلسه ی رابطین نماز خوابگاه خواهران درنیم سال تحصیلی جدید برگزار شد.

در این جلسه مشکل پخش اذان در خوابگاه، ایجاد انگیزه در دانشجویان و بررسی دلایل عدم استقبال از نماز جماعت، عدم حضور فعالین فرهنگی در اقامه نماز جماعت، ارائه برنامه های تشویقی جهت دعوت دانشجویان به نماز، فرهنگسازی و اطلاع رسانی اقامه نماز در خوابگاه باباخلیل، حضور پر رنگ متصدیان خوابگاه در نماز جماعت، ارائه سخنرانی ائمه جماعات بعد از نمازهای جماعت در خوابگاه، تبلیغ و اطلاع رسانی در امر اقامه نماز در بلوک های خوابگاه پرداخته شد.

لازم به ذکر است، این جلسه روز سه شنبه  21 آبان ماه، با حضور معاون دفتر نهاد رهبری، مسئول ائمه جماعات دانشگاه، مسئول خوابگاه خواهران و مسئول واحد خواهران دفتر نهاد با جمعی از رابطین نماز در خوابگاه برگزار شد.