اولین جلسه از سلسه جلسات پیرامون مسائل زنان در خوابگاه مرکزی خواهران برگزار شد.

۲۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۶۶۴۱ نهاد
به گزارش واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری، اولین نشست از سلسه جلسات پیرامون "مسائل زنان" به همت واحد خواهران دفتر نهاد رهبری در خوابگاه مرکزی خواهران برگزار شد.
اولین جلسه از سلسه جلسات پیرامون مسائل زنان در خوابگاه مرکزی خواهران برگزار شد.

در ابتدای این نشست حجت الاسلام و المسلمین کدخدایی به بررسی مسئله حجاب در زنان پرداخت، وی در راستای بحث حجاب لذت در زندگی زنان و جوامع را مورد بررسی قرار داد.

کدخدایی زنان را با مجموعه ای از نیازهای شهوانی، عاطفی، زیبایی شناختی، حمایت گرایی و مراقبت معرفی کرد.

کارکردهای زنان از دیگر مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ایشان فرد گرایی را یکی از دلایل گرایش به بدحجابی و بی حجابی دانست و افزود: خشونت بارترین بحران هویتی، افسردگی است که خود باعث عدم لذت از زندگی می شود.

وی ادامه داد: افسردگی مهم ترین درد دوران مدرنیته است که هر چه یک جامعه مدرن تر باشد میزان افسردگی آن بالاتر است.

کدخدایی در ادامه به بررسی حکمتهای حجاب پرداخت و پس از آن به به سئوالات دانشجویان در باب مسئله حجاب پاسخ داد.

لازم به ذکر است، سلسله جلسات مسائل زنان در جامعه امروز، با حضور دکتر کدخدایی و به همت واحد خواهران دفتر نهاد رهبری هر شنبه در سالن ریحانه خوابگاه مرکزی خواهران در حال برگزاری ست.