دومین جلسه از جلسات سیر مطالعاتی کتاب(طرح کلی اندیشه در قرآن) با حضور همکاران دفتر نهاد رهبری دانشگاه برگزارشد.

۱۰ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۰ کد : ۱۶۶۵۲ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری دانشگاه، کارشناسان و همکاران دفتر نهاد رهبری در جمعی دوستانه به مطالعه و بررسی کتاب "طرح کلی اندیشه در قران مجموعه بیانات مقام معظم رهبری در سال ۵۳" می پردازند.

حجت لاسلام و المسلمین ابن علی در این جلسه به بررسی آیات 134 سوره ال عمران و عناوین انفاق، کظم غیظ و یاد خدا پرداخت.

ایشان سرعت بخشیدن در کارها بعد از محاسبه را انفاق دانست و اعلام کرد انفاق کار انسان های باهوش است.

وی در ادامه گفت: انفاق کار انسان های راستین است و اضافه کرد بدبخترین آدمها کسی است که سرمایه اصلی خود را بدون حساب و کتاب و هدایت صحیح از دست می دهد. انفاق بعد از کشف خلاء و محاسبه نیازها و اولویت بندی هاست.

ایشان در بحث خشم و فروبردن آن اظهار داشت: خشم لازم است اما در حال خشم، کار کردن خوب نیست. خوب است خشم را فرو برد ولی در خشم های درست و منطقی حین فرو بردن نباید دلیل خشم را فراموش کرد.

یاد خدا از دیگر مباحث مورد بررسی در این جلسه بود و حجت الاسلام و المسلمین ابن علی بیان داشت: ذکر سپر ماست در مقابل شیطان و باید در طول زندگی روزمره این حربه را با خود همراه داشته باشیم.

لازم به ذکر است، این طرح به پیشنهاد واحد روابط عمومی دفتر نهاد رهبری برگزار می شود و حجت الاسلام و المسلمین ابن علی به عنوان مدرس این دوره با همکاران در این سیر مطالعاتی همراهی می کند.