نکات برجسته سخنرانی مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کاشان، درمراسم بزرگداشت سردار شهید قاسم سلیمانی

۱۵ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۵ کد : ۱۶۶۵۹ نهاد
خون نقطه پایان سلیمانی نیست بهراسید که این اول بسم الله است.

سردار سلیمانی فقط یک شخص نیست با طرز تفکر و مرام ویژه خودش بلکه حاج قاسم استاد مکتب ریشه دار واصیلی است بنام مکتب مقاومت.

مقاومت حزب الله در مقابل حزب الشیطان.

مقاومت اولیاء الله در مقابل طاغوتیان زمان.

درس این استاد کنج مکتب و مدرسه نبود، مکتب مقاومت او در خط مقدم جبهه های نبرد بود، با لباسی خاکی و دلی افلاکی.

سرلوحه فضائلش، ولایتمداری بود. شجاع، دلاور و پیل افکن بود ولی نه مثل طلحه و زبیر که روزگاری سیف الاسلام بودند و در عصر حکومت ولی الله ؛ ولایت ستیز.

سردار سلیمانی طرفدار ومنادی وحدت بود، اما برخلاف آنچه ابوموسی اشعری ها می فهمند، او طرفدار وحدت برای مقاومت بود نه وحدت برای سازش و تسلیم.

سلیمانی در خط مقدم جهاد چون کوه سربلند و چون صخره سفت و محکم بود، ولی در مقابل کودکان و نوجوانان شهداء مدافع حرم و مستضعفان و پابرهنگان عالم، دلی نرم تر از موم و نازک تر از گلبرگ لاله داشت؛مصداق بارز "أشداء علی الکفار و رحماء بینهم" بود.

در مقابل استکبار و مستکبرین متکبر بود و در جمع حقیقت طلبان ومومنین، متواضع، همانطور که زینب کبری سلام الله علیها وقتی وارد مجلس عبیدالله بن زیاد علیه العنه شد، سربلند و با عزت بدون آنکه حتی نیم نگاهی به تاج و تخت عبیدالله کند وارد مجلس شد و کاری کرد که عبیدالله ملعون مجبور شد تظاهر به نشناختن او کند وسوال کند که :

من هذه المتکبره؟

رهبر معظم انقلاب در دیدار با خانواده سردار فرمودند :"شهادت سردار سلیمانی به دست خبیث ترین افراد عالم یعنی آمریکایی ها و افتخار آنها به این جنایت یکی از ویژگی های ممتاز آن مجاهد است. جهاد او جهاد بزرگی بود وخداوند نیز شهادت او را شهادت بزرگی قرارداد. این نعمت عظیم بر حاج قاسم که شایسته آن بود گوارا باشد. حاج قاسم باید همین جور به شهادت می رسید. "

آری سنت الهی بر این است که سعادتمند ترین دوستانش توسط شقی ترین دشمنان خدا کشته شود همانطور که اشقی الاشقیاء ابن ملجم قاتل آیت الله العظمی و بزرگترین آیت خدا، امیرالمومنین علی علیه السلام شد.

سلیمانی باید تکه تکه می شد تا تردید را از دل اهل تردید بزداید و غبار غفلت را از چشم ولی ناشناسان و دشمن دوستان، پاک کند همانطور که شهادت سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین علیه السلام بود که غفلت را از دل دوستان محافظه کار و محبین ساده اندیش زدود.

آری همواره هزینه تردید و تزویر برای جبهه حق بالاترین و بیشترین هزینه ها بوده است که علی را بر آن داشت که آه گرمی از سینه سوخته اش بکشد و فریاد بزند که :اف بر این روزگار که اهل زمانه علی گیج و حیران مانده اند که علی حق است یا معاویه!!!

سردار سلیمانی به نصرت خدا،نقشه برآب شدن مکرونقشه طاغوتیان و پیروزی نهایی مستضعفان یقین داشت.

مردانه اندیشید، آزادانه اراده کرد و شجاعانه به میدان رفت، راهش و مرام و مکتبش پر رهرو باد.

وقد مکروا مکرهم وعندالله مکرهم وان کان مکرهم لتزول منه الجبال. فلا تحسبن الله مخلف وعده رسله إن الله عزیز ذوانتقام.

آیات 46و47 سوره مبارکه ابراهیم

و یقولون متی هذاالوعد إن کنتم صادقین

قل عسی أن یکون ردف لکم بعض الذی تستعجلون. سوره مبارکه نمل آیات 71و72

دیو از سلیمانی نگینی را نبرده ست

سردار پرچم را به یارانش سپرده ست.

زمان زندگی ات فاتحانه جنگیدی

شهادت تو سرآغاز مرگ آمریکاست

تقاص خون تو را صهیونیزم پس بدهد

به گور می برد این آرزو "علی تنهاست"