هدیه ای از جنس طلای رضوی

۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۷ کد : ۱۶۶۸۱ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان زوجین دانشجوی این دانشگاه در بهمن ماه به صورت متمرکز به سفر مشهد مقدس اعزام می شوند.
هدیه ای از جنس طلای رضوی

دانشگاه کاشان به عنوان ستاد ازدواج دانشجویی استانی در امر اعزام مزدوجین دانشجو به مشهد مقدس توانسته است در سالهای اخیر تعدادی زیادی از دانشجویان متاهل را به این سفر معنوی معرفی و اعزام کند.

با توجه به برنامه ریزی انجام شده و به همت دفتر نهاد رهبری دانشگاه و با همکاری و مساعدت هیات رئیسه دانشگاه در تاریخ 22 بهمن ماه از مسجد امام علی(ع) دانشگاه  22 زوج دانشجوی دانشگاه به مشهد مقدس اعزام می شوند.

در این راستا باتوجه به برنامه ریزی دفتر نهاد رهبری مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان، دانشجویانی که تاریخ اعلام شده (23 الی 25) را برای این سفر انتخاب کرده اند می توانند از وسیله ایاب و ذهاب این دفتر جهت حضور در این سفر استفاده کنند.