حضور مبلغین و کارشناسان دفتر نهاد رهبری در برنامه های ماه مبارک رمضان و صفحه بسیج دانشجویی دانشگاه

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۳ کد : ۱۶۷۰۶ نهاد
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاه کاشان از برگزاری سلسله کلاسهای نامه های عرفانی در صفحه اینستاگرام دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین ابن علی بیان داشت: این برنامه با توجه به ایام ماه مبارک رمضان در صفحه بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان در اینستاگرام هر هفته روزهای شنبه و دوشنبه نیم ساعت قبل از اذان مغرب به افق کاشان با بیاناتی از نامه های عرفانی به ‍‍‍بیشنهاد  کانون نوسازی معنوی بسیج دانشجویی برگزار می شود.

وی افزود: حضور پر رنگ ائمه جماعات دانشگاه و مبلغین و کارشناسان مذهبی در برنامه های فضای مجازی یکی از دستاوردهای ایام قرنطینه است.

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاه کاشان گفت: حجت الاسلام و المسلمین محمد ربیعی یکی از فعالین در این حوزه است که در این برنامه با موضوع مهارت های زندگی و در روزهای یکشنبه و سه شنبه ویژه ماه مبارک رمضان در صفحه بسیج دانشجویی دانشگاه به آدرس instagram.com/kashanunib با بسیج دانشگاه همکاری می کند.