ماه عاشقی میزبان دانشجویان سراسر کشور در ایام رمضان

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۸ کد : ۱۶۷۰۷ نهاد
ستاد ازدواج دانشجویی در ایام ماه مبارک رمضان با ماه عاشقی در ایام ماه مبارک رمضان با ماه عاشقی دانشجویان و فارغ التحصیلان را همراهی می کند.
ماه عاشقی میزبان دانشجویان سراسر کشور در ایام رمضان

مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان اظهار داشت: با توجه به شرایط ویژه امسال برنامه های ماه مبارک رمضان به صورت مجازی برگزار می شود.

رضایی تصریح کرد: این برنامه شامل :چهار مسابقه یار مهربان اوای کتاب قاب ماندگار و آیه های زندگی در بخش متاهلین و علاوه بر چهار مسابقه مسابقه ی الفبای ما شدن ویژه مجردین خواهد بود.

وی افزود: علاوه بر جوایز مسابقه به ۲۰ نفر از دانشجویان که در این مسابقه کشوری برگزیده شوند از طرف نهاد رهبری دانشگاه  به قید قرعه کارت هدیه  500/000ریالی اهداء خواهد شد.

رضایی درپایان گفت: علاقه مندان می توانند از ۶ اردیبهشت ماه الی ۳ خرداد ماه از طریق سایت nahad.ir یا اپلیکیشن باشگاه ازدواج(قابل دانلود از کافه بازار) مراجعه و جهت طرح سٔوال تلفنی خود با شماره۰۹۰۳۱۳۳۳۸۴۹ تماس بگیرند.