بیانیه دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۸ کد : ۱۷۶۲۵ کاشان
بیانیه دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان..
بیانیه دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان

«وَ مَنْ قُتِلَ مَظْلُوماً فَقَدْ جَعَلْنا لِوَلِیِّهِ سُلْطاناً»

اقدام تروریستی و وحشیانه در غرب کابل و دشت برچی افغانستان و کشتار گسترده دختران شیعه هزاره در ماه مبارک رمضان که گناهی جز ایمان به خدا و اعتقاد به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام نداشته اند مایه غم و اندوه و تأثر شدید است.قطعاً کشورهای حامی تروریست‌ها که درگذشته موجبات رشد و گسترش این نوع گروه‌ها را فراهم آورده و اسباب ناامنی را در افغانستان به وجود آورده‌اند، در این جنایت از مقصران اصلی خواهند بود.
لازم است جامعه جهانی مخصوصاً کشورهای اسلامی تلاش خود را برای ازبین‌بردن زمینه‌های بروز این اقدامات انجام دهند.
دفتر نهاد رهبری در دانشگاه کاشان این جنایت را محکوم کرده و به دانشجویان عزیز از کشور افعانستان در دانشگاه و برخانواده‌های شهدا تسلیت گفته و صبر و اجر را برای آنان مسئلت نموده و سلامتی کامل را برای مجروحین از خداوند مسئلت می‌نماید.