حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان سلسله جلساتی را در فضای مجازی (اسکای روم) برگزار می نماید.

۰۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۲ کد : ۱۷۶۶۲ نهاد
حجت الاسلام و المسلمین ابن علی:به‌ مناسبت ایام انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰،حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در راستای آگاهی بخشی و همچنین استفاده از نظرات عموم دانشگاهیان نسبت به مسائل اساسی مرتبط با انتخابات، سلسله جلساتی را در فضای مجازی (اسکای روم) برگزار می نماید.

حجت الاسلام والمسلمین عباس ابن علی

مسئول حوزه علوم اسلامی دانشگاه کاشان اظهار داشت:حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان تحت نظر دفتر نهاد رهبری در دانشگاه کاشان به‌ مناسبت ایام انتخابات ریاست جمهوری 1400 و در راستای آگاهی بخشی وهمچنین استفاده از نظرات  عموم دانشگاهیان نسبت به مسائل اساسی مرتبط با انتخابات، سلسله جلساتی را در فضای مجازی (اسکای روم) برگزار می نماید.

حجت الاسلام و المسلمین ابن علی اظهار داشت:در این سلسله جلسات که یکشنبه وسه شنبه ها ی خرداد ماه ساعت21:30برگزار می شود، تعدادی از اساتید دانشگاه و همچنین چند نفر از دانشجویان،معرفت جویان وفارغ التحصیلان فعال فرهنگی سیاسی ضمن ایراد سخنرانی، پاسخگوی سؤالات شرکت کنندگان هستند.

وی تصریح کرد:هدف اصلی سلسله جلسات مذکور دفاع از سیرت انقلاب اسلامی و تبیین نقش و جایگاه حضور حداکثری مردم در انتخابات پیش رو می باشد و از هرگونه موضع گیری جناحی وتبلیغ له یا علیه اشخاص پرهیز می شود.

وی در ادامه گفت:حقیر بعنوان مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کاشان از طرف حوزه وهمچنین به نمایندگی از مسئول محترم دفتر نهاد رهبری در دانشگاه کاشان از عموم اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشگاه کاشان و سایر دانشگاه های کشور، صمیمانه دعوت می کنم پذیرای دعوت ما جهت حضور در جلسات باشند و ما را از افتخار بهره مندی از نظرات وپیشنهادات ارزشمندشان محروم نفرمایند.

ایشان در پایان افزود:از درگاه خداوند متعال سلامتی وطول عمر عزتمندانه مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای و همه خادمین انقلاب اسلامی ایران را خواهانم وبرای همه مردمان میهن عزیزمان ایران، بهترین ها را آرزومندم.

برنامه های حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کاشان

در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰