جلسه تکریم و معارفه دبیر تشکل عدالت‌خواه

۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۵ کد : ۱۸۰۷۲ نهاد
با حضور مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاون محترم فرهنگی اجتماعی دانشجویی و مدیر محترم امور فرهنگی دانشگاه کاشان، جلسه تکریم و معارفه دبیر تشکل عدالت‌خواه برگزار شد.
جلسه تکریم و معارفه دبیر تشکل عدالت‌خواه

مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان جناب حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر خسروی ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت های تشکل عدالت‌خواه از پیگیری و نظم تشکیلاتی این مجموعه تمجید کردند و راه رسیدن به موفقیت را تلاش مستمر و فعالیت با برنامه دانستند.
مسئول محترم نهاد همچنین وجود سلایق متفاوت و سختی کار  را جزئی از فعالیت فرهنگی دانستند و اعضای شورای تشکل را به خستگی ناپذیری و استفاده از ظرفیت همه دانشجویان توصیه کردند.
در اخر ضمن تقدیر و تشکر از زحمات اعضای تشکل، از سرکار خانم عبودتیان به عنوان دبیر قبلی تشکل با اهدای هدیه تقدیر شد.