پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به جناب آقای دکتر کتابی

۲۱ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۸ کد : ۱۸۱۷۶ نهاد
حجت الاسلام والمسلمین دکتر جواد خسروی طی پیامی انتصاب جناب آقای دکتر کتابی را به عنوان ریاست دانشگاه کاشان تبریک گفتند:
پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به جناب آقای دکتر کتابی

متن پیام بدین شرح است:

جناب آقای دکتر کتابی
انتصاب شایسته ی حضرتعالی به عنوان ریاست دانشگاه کاشان که بیانگر تعهد، کارآمدی، لیاقت و شایستگی‌ های بر جسته شما در صحنه‌های خدمت به نظام و میهن اسلامی است را به شما و خانواده عظیم دانشگاه صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم. مطمئناٌ مدیریت توانمند توأم با تجارب برجسته جنابعالی، موجبات ارتقاء این مجموعه عظیم را فراهم خواهد نمود.
امید است با استفاده از تجربیات گرانسنگ خود در سال های حضور موثر در دفتر نماینده محترم مردم شریف کاشان و آران بیدگل با بکارگیری جوانان مومن معتقد انقلابی در مسیر تعالی در پیشبرد اهداف کلان دانشگاه موفق و پیروز باشید.
ضمن تقدیر و تشکر از زحمات رییس محترم دانشگاه جناب اقای دکتر زراعت، از درگاه ایزد منان توفیقات جنابعالی را  در جهت رشد و شکوفایی وتحقق اهداف بزرگ دانشگاه مسئلت می نمایم.

جواد خسروی
مسئول نهاد رهبری دانشگاه کاشان