دیدار مسئول محترم نهاد رهبری با اعضای کانون شهداء دانشگاه کاشان

۰۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۱ کد : ۱۸۲۲۷ نهاد
مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری جناب حجت الاسلام و المسلمین دکتر جواد خسروی با دبیر و شورای خواهران کانون شهدای دانشگاه کاشان دیدار کردند.
دیدار مسئول محترم نهاد رهبری با اعضای کانون شهداء دانشگاه کاشان

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان ضمن قدر دانی از فعالیت های گروه های دانشجویی و فرهنگی فرمودند:

انجام امور فرهنگی یک اندوخته عالی برای انسان است مثلا فلسفه اردوهای جهادی بیشتر خودسازی نیروهای حاضر در اردوها است و هرچقدر نیروهای انقلابی ما معنویت و اخلاق داشته باشند بیشتر پیشرفت میکنند و هدف هم همین است.
در کشور ما بار مسئولیت به دوش دانشگاهیان است در سمت های مختلف به میزانی که اینها در دوران دانشجویی ساخته شده باشند میتوانند به جلامه خدمت کنند
یکی از موضوعات مهم این است که فضای مسجد بشود پایگاه تمام فعالیت های فرهنگی در دانشگاه و کارها، مسجد محور پیش برود.