بیانات مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در جمع نمازگزاران مسجد دانشگاه کاشان:

۲۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۶ کد : ۱۸۲۹۲ نهاد
حجت الاسلام و المسلمین دکتر جواد خسروی در جمع نمازگزاران مسجد دانشگاه کاشان درباره اهمیت توجه به نماز فرمودند:

یکی از مواردی که انسان باید به آن توجه داشته باشد بحث رعایت ظاهر و مستحبات نماز است. اینکه بعضی افراد گله دارند که چرا فرزندان ما اصلا مقید به نماز نیستند و به آن علاقه ای ندارند به خاطر این است که، مدل نماز خواندن والدین به گونه ای است که فرزند علاقه به نماز پیدا نمیکند. در قدیم مرسوم بود در هر خانه ای یک قسمت را محراب قرار دهند و این کار اثر عمیقی بر اعضاء آن خانواده داشت و نشان دهنده اهمیت نماز در آن خانه بود.
سجاده ای که برای نماز است باید بسیار مورد اهمیت انسان باشد؛ بعضی از افراد مقید هستند که حتما سجاده مخصوص به خود را با مهری از تربت، به همراه یک تسبیح زیبا به همراه داشته باشند.
استفاده از عطر در نماز مستحب است و در روایات بسیاری به آن اشاره شده و ثواب زیادی دارد.
رعایت اینگونه مستحبات در نماز، هم روی خود ما و هم روی اطرافیان ما یک اثر وضعی مطلوبی دارد و باعث نشاط معنوی در انسان میگردد.