جلسه تبادل نظر با اساتید گروه مدیریت و کارآفرینی برگزار شد.

۲۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۷ کد : ۱۸۲۹۶ نهاد
به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری جلسه تبادل نظر با اساتید گروه مدیریت و کارآفرینی برگزار گردید.
جلسه تبادل نظر با اساتید گروه مدیریت و کارآفرینی برگزار شد.

مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان در حضور اساتید گروه آموزشی مدیریت و کار آفرینی دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان این برنامه بیان کردند:
راه برطرف کردن مشکلات کشور اصلاح مدیریت در کشور اصلاح است اگر مدیریت در کشور اصلاح شود مشکلات حل خواهد شد.
البته تنها با جابجایی افراد مشکل مدیریت حل نخواهد شد بلکه تغییر رویکرد در سیستم مدیریتی کشور هم لازم و مهم است.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر جواد خسروی افزود:
در کشور ما هیچ مساله ای به اندازه مدیریت نیروی انسانی مورد بی توجهی قرار نگرفته است. اینکه ما شاهدیم که بعضا نخبگان ما  در امور شرکت نمیکنند یا از افراد مستعد در حل مسائل کشور کمتر استفاده میشود و این افراد دچار نا امیدی شده اند، این حاکی از عدم مدیریت است زیرا باید سیستم  مدیریتی در کشور بر اساس شایسته سالاری باشد.

مسئول محترم دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان در ادامه خاطرنشان کرد:
واقعا اگر کسی تخصص نداشته باشد نمیتواند و مسئولیتی را بعهده بگیرد تعهد هم ندارد. باید ساختار ها اصلاح شود و در هر حوزه ای از افراد متخصص و معتقد به نظام استفاده شود و این اصلاح ساختار هم نیاز به یک مدیریت قوی دارد.

ایشان در آخر افزود: در کشور حتما باید به این مساله توجه بشود که مسئولین با استفاده از مشورت و دیدگاههای صاحبنظران در عرصه های مختلف امور کشور را به سرانجام برسانند.