دیدار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان با فعالین عرصه فضای مجازی

۱۰ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۳ کد : ۱۸۳۶۱ نهاد
حجت الاسلام والمسلمین دکتر جواد خسروی با فعالین عرصه فضای مجازی دانشگاه کاشان دیدار کردند.

حجت الاسلام والمسلمین خسروی با اشاره به اینکه داشتن یک نظام مسائل بسیار مهم است و باید برنامه ها را به ترتیب پیش برد، بیان کرد:
رسانه های تصویری تاثیر عمیقی بر افکار عمومی دارند و شاید اثر یک کار تصویری با کیفیت به اندازه صد سخنرانی باشد.

وی در  ادامه افزود: باید از ظرفیت منطقه کاشان استفاده کرد و با تمام افرادی که در این حوزه تجربه دارند ارتباط گرفت و با آنان مشورت کرد تا به یک ساختار مشخص رسید زیرا یکی از اشکالات کار های فرهنگی در کشور این است که سیر و ساختار مشخصی ندارند.