مسئول نهاد رهبری:دانشجویی که اهل برنامه‌ریزی و مدیریت باشد به طور حتم موفق خواهد بود.

۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۴ کد : ۱۸۴۰۳ نهاد
حجت الاسلام والمسلمین دکتر جواد خسروی در جمع دانشجویان منتخب و ممتاز دانشگاه کاشان با گرامیداشت ۱۶ آذر و تبریک روز دانشجو افزود: دوران دانشجویی بهترین دوران زندگی است که باید دانشجویان از این فرصت جوانی خود به خوبی استفاده کنند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری مدیریت زمان را به دانشجویان مورد تاکید قرار داد و افزود: دانشجویی که اهل برنامه‌ریزی و مدیریت باشد به طور حتم موفق خواهد بود.

وی دانشجویان را سرمایه‌های اجتماعی یاد کرد و گفت: یکی از مولفه‌های ثروتمندی کشور نیروی انسانی است که اگر نیروی کارآمدی داشته باشیم می توانیم مدیریت درستی داشته باشیم.