امام جمعه کاشان: قرآن پژوهی باید محور فعالیت‌های پژوهشی باشد

۲۸ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۱ کد : ۱۸۴۴۹ نهاد
نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان گفت: قرآن پژوهی باید محور فعالیت های پژوهشگران و استادان دانشگاهها قرار گیرد.
امام جمعه کاشان: قرآن پژوهی باید محور فعالیت‌های پژوهشی باشد

آیت الله سلیمانی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه کاشان، افزود: از آنجا که  دانشگاه کاشان دین مدار، اساتید متدین و دانشجویان مذهبی و مبتنی بر اساس دین دارد باید تدبر در قرآن در این مرکز علمی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

وی تاریخ علمای کاشان را بسیار درخشان و زبانزد در کشور عنوان کرد و اظهار داشت: فیض کاشی بنیانگذار وحدت  آن زمان بودند.

وی با بیان اینکه کاشان به لحاظ تراز انقلاب نیز همیشه پیشگام و یک هزار و 700 شهید و 70 سردار شهید را تقدیم انقلاب کرده است افزود: دانشگاه ها باید به این موضوعات مهم توجه داشته باشند .

نماینده ولی فقیه با اشاره  به تاکیدات رهبر معظم انقلاب که بین مراکز علمی حوزوی و دانشگاهی فاصله است افزود: سهم ما از قرآن کم است و استانداردهای علمی دنیا را باید نشانه بگیریم و به این سمت و سو حرکت کنیم.

آیت الله سلیمانی پژوهش را جوهره عالم و دانشمند دانست و خاطر نشان کرد: استادان دانشگاه  و پژوهشگران بایستی نسبت به زمان حرکت کنند و به مدیریت زمان توجه داشته باشند.