هم اندیشی ائمه جماعات دانشگاه کاشان

۰۴ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۷ کد : ۱۸۴۶۶ نهاد
جلسه هم اندیشی ائمه جماعات دانشگاه کاشان با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر خسروی و آقای دکتر کتابی با موضوع دغدغه های فرهنگی دانشگاه و دانشجویان برگزار گردید.
هم اندیشی ائمه جماعات دانشگاه کاشان

مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان، جناب حجت الاسلام و المسلمین دکتر جواد خسروی ضمن عرض خیر مقدم و تقدیر و تشکر از زحمات همه ائمه جماعات در فعالیت های فرهنگی بیان کرد: بهترین کاری که ائمه جماعات میتوانند انجام دهند خلاقیت در کارهای فرهنگی در ایام کرونا و لازم است ائمه جماعات محترم در این زمینه با نبوغ و پشتکار مناسب در زمینه جذب دانشجویان و ارتباط با آنها بیشتر تلاش کنند.

در ادامه جلسه ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر عباس کتابی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات کلیه ائمه جماعت دانشگاه بیان کرد: روحانیت و ائمه جماعات دانشگاه تاثیر زیادی را بر روی دانشجویان دارند و  کار شما بسیار کار ارزشمندی است و می دانم که تنها انگیزه فعالیت دوستان انگیزه معنوی است.