گزارش افتتاحیه مراسم اعتکاف مجازی۱۴۰۰

۲۷ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۱:۰۳ کد : ۱۸۷۲۱ نهاد
جلسه افتتاحیه ویژه برنامه ایام اعتکاف(خلوتگاه مجازی) با حضور جمعی ازمعتکفین به صورت مجازی برگزار گردید.
گزارش افتتاحیه مراسم اعتکاف مجازی۱۴۰۰

مراسم با تلاوت آیات کلام الله مجید آغاز گردید و در ادامه حجت الاسلام والمسلمین عمو رمضان زاده (معاون محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان)
ضمن تقدیر و تشکر از مجریان برنامه به ارزش و اهمیت برگزاری اعتکاف حتی به صورت مجازی اشاره نمود.

وی ضمن ارزوی قبولی عبادات به توضیح و ارائه برنامه های متنوع فرهنگی،معنوی و... که در ایام اعتکاف برای دانشجویان تدارک دیده شده پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین عمو رمضان زاده معاون محترم دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان در مراسم افتتاحیه خلوتگاه مجازی:

این خلوتگاه یک مسیر عبادی الهی است که فرا روی ما قرار داده شده  با اینکه در داخل منزل هستیم انشاالله جان خود را پیرایش بدهید و به روح و درون خودمان صفایی دیگر ببخشیم.
عزیزانی که در خلوتگاه هستند  یقیناً در جشن بزرگ آسمانی به مدت سه شبانه روز حضور دارند چون روزه‌دار و مشغول عبادتند.
ویقینا به میهمانی حضرت حق وخداوند رحمان مشرف میشوند و در این رهگذر قلب ها در سجاده سبز توبه،تطهیر میشود.

( ۱ )