گزارش روز اول مراسم معنوی خلوتگاه مجازی

۲۷ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۱:۱۸ کد : ۱۸۷۲۲ نهاد
به گزارش خبرنگار واحد رسانه و روابط عمومی دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان روز اول ویژه برنامه ایام اعتکاف(خلوتگاه مجازی) طبق برنامه از پیش اعلام شده برگزار گردید.
گزارش روز اول مراسم معنوی خلوتگاه مجازی

برنامه های متنوع روز اول با بیدار کردن همراهان درساعت ساعت ۴بامداد شروع ودرادامه معتکفین مجازی درمنازل با کلام استاد پناهیان پیرامون رابطه بنده و خدا همراه شدند.

بعد از نماز صبح با نوای دلنشین استاد فرهمند،معتکفین مجازی دعای عهد را زمزمه کردند.

به شکرانه سعادت حضور و درک مجدد میلاد امیر المومنین شادیانه ای زنده در بستر ال ام اس ساعت 9:30 به کلام حجت الاسلام حسین زاده و مداحی کربلایی رحیمی برگزار گردید.

ساعت 10:45 دقیقه وقت مستفیض شدن از کلام استاد ابن علی با موضوع غیرت دینی فرا رسید. و در ادامه تفسیر آیاتی از سوره مومنون شیرینی کلام قران به روزه داران چشانید.

سخنرانی حجت الاسلام ناصری پور با موضوع  تاثیرگزاری نماز به همراه معرفی کتاب شکوه امر خدا از حجت الاسلام پناهیان حسن ختام برنامه های روز اول خلوتگاه مجازی شد.

برنامه ی اعتکاف ۱۴۰۰ دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان برای نخستین بار با وجود شرایط کرونا در بستر فضای مجازی و با برنامه های متنوع مناسبتی،مناجاتی،سخنرانی و قرارهای معنوی با عنـوان" خلوتگاه مجازی " برگزار  میگردد.

( ۱ )