بیانات حجت الاسلام والمسلمین ابن علی مسئول نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی کاشان در مراسم معنوی خلوتگاه مجازی:

۲۷ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۱:۲۵ کد : ۱۸۷۲۳ نهاد
اگر سیستم ایمنی روح ما درست کار کند وقتی با ویروس گناه مواجه میشود باید واکنش نشان دهد.

حجت الاسلام والمسلمین ابن علی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیان داشت:

به سیستم ایمنی حاکم برروح انسان غیرت میگویند.
انسان وقتی ارزش خود را نداند سیستم ایمنی روحش کار نمیکند و این کار  نکردن را بی غیرتی میگویند.

ایشان درادامه عناصر محوری غیرت را اینگونه بیان کردند.
1-شناخت هویت خویش
2-عدم رهایی از هویت خود(شناخت حدود خود)
3-اجازه ندادن به دیگری جهت ورود به حدود شخصی

لازم به ذکر است، این ویژه برنامه با عنوان گام های عملی رسیدن در جمع دانشجویان و اساتید و کارمندان شرکت کننده در برنامه خلوتگاه مجازی که به مناسبت ایام مبارک اعتکاف در فضای مجازی در حال برگزاری است به بحث در رابطه با موضوع دینی پرداخته شد.

( ۱ )