بیانات حجت الاسلام والمسلمین دکتر جواد خسروی مسئول نهاد رهبری دانشگاه کاشان در مراسم معنوی جلوتگاه مجازی

۲۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۰:۰۱ کد : ۱۸۷۲۶ نهاد
اساس زندگی بر جهاد است. کسی که میخواهد جهاد کند اگر توانایی های خودش را درست نشناسد،نمی تواند از ظرفیتش درست استفاده کند.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر جواد خسروی مسئول نهاد رهبری دانشگاه کاشان بیان داشت:  اساس زندگی بر جهاد است. کسی که میخواهد جهاد کند اگر توانایی های خودش را درست نشناسد،نمیتواند از ظرفیتش درست استفاده کند. دلیل اینکه مقام معظم رهبری فرمودند جهاد تبیین ،جهاد به دلیل اینکه ما در جنگ هستم وتبیین چون اساس اسلام تبیین است.  ایشان درادامه افزود:دلیل واجب بودن تبیین در حوزه های مختلف برای ما این است که نگاه انقلاب پیاده کردن مفاهیم اسلام است همچنین که امام خمینی (ره)فرمودند:اسلام حکومت است.  وی خاطر نشان کرد:یکی از مهم ترین کارهای که برای جوامع اسلامی ومردم باید انجام شود تبیین حکومت و نظام مهدوی است. لازم به ذکر است این ویژه برنامه با عنوان گامهای عملی برای رسیدن در جمع دانشجویان ، اساتید و کارمندان شرکت کننده در برنامه خلوتگاه مجازی که به مناسبت ایام مبارک اعتکاف در شبکه های مجازی و بستر ال ام اس  دانشگاه کاشان در حال برگزاری است به بحث در رابطه با جهاد تبیین پرداخته شد.

( ۱ )