گزارش روز دوم مراسم معنوی خلوتگاه مجازی

۲۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۰:۰۸ کد : ۱۸۷۲۷ نهاد
گزارش روز دوم مراسم معنوی خلوتگاه مجازی

به گزارش خبرنگار واحد رسانه و روابط عمومی دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان روز دوم ویژه برنامه ایام اعتکاف(خلوتگاه مجازی) طبق برنامه از پیش اعلام شده برگزار گردید.برنامه های متنوع روزدوم با برنامه سحر خیزان  درساعت ساعت ۴بامداد شروع ودرادامه شرکت کنندگان در اعتکاف مجازی درمنازل به مناجات با امیرالمومنین پرداختند. بعد از نماز صبح با نوای حاج میثم مطیعی ،معتکفین مجازی دعای عهد را زمزمه کردند. ساعت 10:45 دقیقه در ویژه برنامه گام های عملی برای رسید حجت الاسلام دکتر جواد خسروی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان به ایراد سخنرانی پیرامون جهاد تبیین پرداختند. جان کلام روز دوم نیز با تفسیر آیات 12و13 سوره حجرات توسط استاد قرائتی همراه بود.  با من حرف بزن عنوان حلقه حلقه معرفتی  که به صورت  زنده در بستر ال ام اس با حضور دکتر صنعتکار و محوریت مهدویت و انقلاب اسلامی درساعت 21 برگزار گردید.  و در پایان ویژه برنامه الگوی صبر به مناسبت رحلت حضرت زینب (س)درساعت 22:30 به کلام حجت الاسلام ربیعی و مداحی کربلای هادی رحیمی به صورت زنده درحضور دانشجویان ،اساتید و کارمندان دانشگاه کاشان برگزار شد.  برنامه ی اعتکاف ۱۴۰۰ دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان برای نخستین بار با وجود شرایط کرونا در بستر فضای مجازی و با برنامه های متنوع مناسبتی،مناجاتی،سخنرانی و قرارهای معنوی با عنـوان" خلوتگاه مجازی " برگزار  میگردد.

( ۱ )