بیانات دکتر صنعتکار در مراسم معنوی خلوتگاه مجازی

۲۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۰:۱۵ کد : ۱۸۷۲۸ نهاد
انقلاب ما با همه انقلاب ها متفاوت بود، ۹۹درصد انقلاب های دنیا ریشه در شرایط و مسایل اقتصادی داشته ولی انقلاب ما نشات گرفته از تفکرات فرهنگی،دینی و مذهب شیعه بوده است.
بیانات دکتر صنعتکار در مراسم معنوی خلوتگاه مجازی

انقلاب ما با همه انقلاب ها متفاوت بود، 99درصد انقلاب های دنیا ریشه در شرایط و مسایل اقتصادی داشته ولی انقلاب ما نشات گرفته از تفکرات فرهنگی،دینی و مذهب شیعه بوده است.
هرچند که مردم مشکلات اقتصادی و اجتماعی داشتند اما مردم برای دین قیام کردند.

ایشان در ادامه افزود:انقلاب ما انقلابی برمبنای حرکت اهلبیت و نگاه انقلاب نگاه مهدوی بود وباعث شد مهدویت در دنیا نمود پیدا کند.
وی خاطر نشان کرد: بامطالعه وصیت نامه امام خمینی (ره) متوجه میشویم افق انقلاب اسلامی مهدویت است وما باید زمینه ساز حضور حضرت مهدی (عج)بشویم و ظهور را جلو بیندازیم.
لازم به ذکر است این حلقه معرفتی با موضوع مهدویت وانقلاب اسلامی به صورت زنده در روز27بهمن ماه در جمع دانشجویان،اساتید و کارمندان دانشگاه کاشان برگزارشد.

( ۱ )