گزارش کلی از شروع تا پایان ویژه برنامه خلوتگاه مجازی

۲۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۰:۲۲ کد : ۱۸۷۲۹ نهاد
گزارش کلی از شروع تا پایان ویژه برنامه خلوتگاه مجازی

گزارش کلی از شروع تا پایان ویژه برنامه خلوتگاه مجازی  به گزارش خبرنگار واحد رسانه و روابط عمومی دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان ویژه برنامه ایام اعتکاف (خلوتگاه مجازی ) به شرح زیر برگزار گردید:  مراسم افتتاحیه روز 25 بهمن ماه ساعت 22:30 به صورت زنده با سخنرانی حجت الاسلام عمو رمضان زاده معاون محترم دفتر نهاد نمایندگی دانشگاه کاشان برگزار گردید.  برنامه های متنوع،روزانه از ساعت 4 صبح با بیدار کردن معتکفین مجازی آغاز وبا مناجات حضرت امیرالمومنین ادامه پیدا میکرد. دعای عهد روزانه توسط مادحین خوش الحان اهل بیت بعد از نماز صبح در منازل طنین انداز می شد.  روز اول اعتکاف مجازی به شکرانه سعادت درک مجدد میلاد امیرالمومنین از ساعت 9:30 شادیانه ای زنده با سخرانی حجت الاسلام حسین زاده و مداحی کربلایی رحیمی برگزارشد.  ساعت 10:45 روز های اول و دوم به برنامه ای تحت عنوان گام های عملی برای رسیدن ، تخصیص یافت که دانشجویان،اساتید و کارمندان دانشگاه کاشان از کلام استاد ابن علی پیرامون غیرت دینی و استاد خسروی درباره جهاد تبیین بهره مند شدند.   هرروزه ساعت 13 برنامه جان کلام به تفسیر آیاتی از سوره های مومنون،حجرات،وبرائت به کلام  استادان ومفسران مطرح قرآنی می پرداخت.  بقچه کتاب، یکی از برنامه های فرهنگی در طول دوره بود که روزانه کتاب هایی با محتوای مناسب به همراه برشی از کتاب به همراهان خلوتگاه مجازی معرفی می نمود.  روزانه برای معتکفین مجازی حلقه های معرفتی کاربردی و جذاب با موضوعات مختلف به شرح زیر برگزار می شد: روز اول ساعت 22 باکلام حجت الاسلام ناصری پور در موضوع چه کار کنیم نمازمان تاثیر گذاز باشد؟ روز دوم ساعت21باسخن دکتر صنعتکار با محوریت مهدویت وانقلاب اسلامی و روز سوم ساعت 10:45 دقیقه استاد کاشانی نژاد مطالبی پیرامون سبک زندگی ارائه نمودند.  ویژه برنامه الگوی صبر به مناسبت رحلت حضرت زینب(س)در ساعت 22:30 روز دوم خلوتگاه مجازی باسخنرانی حجت الاسلام والمسلمین ربیعی و مداحی کربلایی هادی رحیمی به صورت زنده در بستر ال ام اس برگزار شد.  ودر پایان،مراسم اختتامیه نیز روز28بهمن ساعت ۱۷:۳۰ بعد از مراسم ام داوود با حضور حجت الاسلام والمسلمین خسروی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان انجام می پذیرید.