گزارش مراسم اختتامیه اعتکاف رجبیه(خلوتگاه مجازی)۱۴۰۰

۲۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۸:۳۸ کد : ۱۸۷۳۲ نهاد
گزارش مراسم اختتامیه اعتکاف رجبیه(خلوتگاه مجازی)۱۴۰۰

گزارش مراسم اختتامیه اعتکاف رجبیه(خلوتگاه مجازی)1400

به گزارش خبرنگار واحد رسانه وروابط عمومی دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان جلسه اختتامیه ویژه برنامه اعتکاف (خلوتگاه مجازی ) با حضور جمعی از معتکفین به صورت مجازی برگزار گردید.

این مراسم بعد از برگزاری اعمال ام داوود ،ساعت 17:30در بستر ال ام اس به صورت زنده وبا حضور حجت الاسلام  والمسلمین دکتر جواد خسروی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان برگزار گردید.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر جواد خسروی ضمن تقدیر وتشکر از مسئولین اجرایی این اعتکاف مجازی،مطالبی پیرامون اهمیت وثواب روزه داری در ایام البیض و توفیق حضور در اعتکاف هرچند به صورت مجازی بیان کردند.و این ایام مقدس را جزء بهترین روز های سال وموقع استجابت دعا دانستند.

و در پایان از بین دانشجویان،کارمندان و اساتید حاضر در جلسه اختتامیه،جهت اهدا گیفت فرش متبرک حرم امام رضا(ع) قرعه کشی انجام پذیرفت .

لازم به ذکر است برنامه اعتکاف 1400دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان برای نخستین بار با وجود شرایط کرونایی در فضای مجازی و بستر ال ام اس با برنامه های متنوع مناسبتی،مناجاتی،سخنرانی،وقرار های معنوی برگزار گردید.

( ۱ )