حجت الاسلام والمسلمین خسروی:"حضور یک روحانی خالص،مخلص و حقیقتا مجاهد خیلی تاثیر گذار است"

۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۱:۰۱ کد : ۱۹۸۴۵ نهاد
جلسه ائمه جماعات دانشگاه کاشان با حضور مسئول نهاد رهبری دانشگاه و جمعی از ائمه جماعات برگزار شد.

مسئول نهاد  نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان در این جلسه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه،از اینکه توفیق حضور در این جلسه و دیدار با ائمه جماعات را پیداکردند اظهار خرسندی نمودند.

ایشان  درادامه بیان داشت:کاری که شما توفیق حرکت در مسیرش را پیدا کرده اید کار خیلی بزرگیست؛ حضور یک روحانی خالص،مخلص و حقیقتا مجاهد خیلی تاثیر گذار است، مخصوصا در بین دانشجویانی که در فضای ملتهب جامعه امروز می بینیم.

وی با اشاره به اینکه نیاز سنجی وتشخیص نیاز دانشجو از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است اظهار داشت: دانشجو در اوج جوانی در حال انتخاب مسیر و راه است،باید او را به سمت معارف راهنمایی کرد. تغییر مناسب سبک وسیاق به جذب بهتر و بیشتر دانشجو کمک می کند. بعضی از دانشجویان ما حتی در مسایل ریشه ای زندگی خود دچار مشکل و شبهات هستند.

حجت الاسلام والمسلمین خسروی تصریح کرد:خیلی خوب است که بتوانیم دانشجو را در مسیر درست قرار بدهیم البته باید توجه داشته باشیم که به جای مسایل فرعی به دنبال اصلاح مسایل ریشه ای و مهم برویم.

( ۲ )