دیدار صمیمانه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اعضای دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان با نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۵ کد : ۱۹۹۸۳ دانشگاه نهاد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اعضای دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان با نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه کاشان حجت الاسلام والمسلمین حسینی دیدار کردند.
دیدار صمیمانه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اعضای دفتر  نهاد رهبری دانشگاه کاشان با نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اعضای دفتر  نهاد رهبری دانشگاه کاشان با نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه کاشان حجت الاسلام والمسلمین حسینی دیدار کردند.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان ضمن عرض خدا قوت به مجموعه دفتر نهاد دانشگاه کاشان، بر توجه و استفاده صحیح از رسانه به عنوان ابزار مورد استفاده دانشجویان تاکید کردند و اظهار داشتند تلاش کنید تا با بهره مندی از هنر در تبلیغ دین دلهای جوانان آماده برای پذیرش را به سمت دین سوق دهید.

وی تصریح کرد دفتر نهاد رهبری می تواند خوراک لازم فکری به قشر دانشگاهی را با توجه به بحث جهاد تبیین تولید کند.

ایشان در پایان ضمن تاکید ویژه به بحث عفاف و حجاب و قوانین مربوط به آن در دانشگاه به لزوم پرداختن به مسئله نماز و زیبایی های آن اشاره کردند.

( ۱ )