برگزاری جلسه هم اندیشی ائمه جماعات دانشگاه کاشان

۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۴ کد : ۲۰۱۵۸ دانشگاه نهاد
جلسه هم اندیشی ائمه جماعات دانشگاه کاشان با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر جواد خسروی در امام زاده شاهزاده حسین مشهد اردهال برگزار شد.
برگزاری جلسه هم اندیشی ائمه جماعات دانشگاه کاشان

حجت الاسلام و المسلمین دکتر خسروی در این نشست با  تاکید بر حضور ائمه جماعات در خوابگاه های دانشجویی تصریح کرد: تشکیل کمیته عفاف و حجاب در دانشگاه و ویرایش و بروز نمودن قوانین و مقررات پوشش در دانشگاه نوید میدهد که در  آینده ای نزدیک شاهد محیطی مناسب تر و مطلوب تر از نظر پوشش در دانشگاه خواهیم بود.

در ادامه این نشست ائمه جماعات به ارائه نظرات و دیدگاه های خود در رابطه با نماز در دانشگاه و خوابگاه پرداختند.

لازم به ذکر است این نشست روز یکشنبه ۸ خردادماه به دعوت مسئول نهاد رهبری دانشگاه و با حضور جمعی از ائمه جماعات دفتر نهاد رهبری برگزار شد.