آغاز ثبت نام ترم پاییز ۱۴۰۱حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کاشان

۲۷ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۱ کد : ۲۰۵۹۲ دانشگاه نهاد
آغاز ثبت نام ترم پاییز ۱۴۰۱حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کاشان

با سلام و آرزوی تندرستی خدمت شما معرفت جویان بزرگوار وقتتون بخیر ضمن تسلیت به مناسبت اربعین حسینی علیه السلام،شرایط ثبت نام ترم پاییز 1401حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کاشان خدمتتان عرض می گردد

آغاز ثبت نام از  27شهریور ماه تا 5 مهر ماه 1401
آغاز انتخاب واحد از  6مهرماه تا 10مهرماه 1401
سامانه پیش ثبت نام در حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان WWW.HODAT.IR
هزینه ثبت نام هر 2 واحد درسی 75هزار تومان
زمان شروع کلاس ها با توجه به انتخاب واحد و به حد نصاب رسیدن اطلاع رسانی خواهد.
زمان کلاس ها چهارشنبه و پنجشنبه ها
دروس ارائه شده جهت معادل سازی : اخلاق غریزه ( اخلاق اسلامی ) ، انس با قرآن ( تفسیر ) ، رسالت الهی دانشجو ( انقلاب اسلامی ) ، اخلاق اجتماعی ( دانش خانواده و چمعیت ) ، خداشناسی ( اندیشه 1 ) ، نبوت و ولایت در قرآن کریم ( اندیشه 2 ) ،  تاریخ و سیره سیاسی اهل البیت (ع ) ( تاریخ امامت ) و منظومه فکری رهبری ( تاریخ فرهنگ و تمدن اسلام )
معرفت جویان می توانند در هر ترم از حوزه 4 واحد دروس ارائه شده را با 4 واحد از دروس عمومی دانشگاه معادل سازی کنند
-  عضویت در کانال حوزه در فضای مجازی ایتا به آدرس https://eitaa.com/kashan_uni_hoze
نکات قابل ذکر:
_ کلاس ها به صورت حضوری برگزار می گردد
_کلاس ها در صورت به حد نصاب رسیدن برگزار می گردد
 _با توجه به آیئن نامه آموزشی حوزه هر معرفت جو باید 13 واحد درسی را در حوزه بگذراند تا بتواند 8 واحد تطبیق یا معادل سازی کند.
_ بعضی از دروس نیاز به گذراندن 2 واحد پیش نیاز دارند تا معادل سازی صورت گیرد.