حجت الاسلام والمسلمین دکتر خسروی:در حوزه مسایل فرهنگی زنجیره اتصالات جذب افراد است

۲۷ مهر ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۷ کد : ۲۰۷۶۸ نهاد
جلسه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان با واحد خواهران تشکل ها و کانون های فرهنگی دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

حجت السلام و المسلمین دکتر خسروی  ضمن خوش امدگویی به دانشجویان، به بیان نکاتی پیرامون خصوصیات فعالین فرهنگی پرداخت.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه عدم تعصب در کارهای فرهنگی و سیاسی را مهم عنوان کرد.

ایشان اظهار داشت: مهمترین اصل در هر کانون یا تشکل  میزان جذب است، در حوزه مسایل فرهنگی زنجیره اتصالات جذب افراد است.

وی در ادامه بیان داشت: حضور فعالین فرهنگی در دانشگاه و محیط فرهنگی باید هدفمند و ملموس باشد و لازمه اش ارتباط با خداوند است.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر خسروی تصریح کرد: اطلاعات عمومی و اندوخته های علمی شما فعالین فرهنگی در میان تمام دانشجویان باید سرآمد باشد.شما فعالین فرهنگی باید با سوادترین افراد باشید و لازمه آن این است که زمانی را برای مطالعه قرار بدهید .

لازم به ذکر است این نشست به دعوت مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه روز دوشنبه 25 مهرماه برگزار شد.