حجت الاسلام والمسلمین دکتر خسروی;ما در کنار هم، باید کار هایی انجام دهیم که زمینه ساز ظهور امام عصر(عجل الله) شود.

۲۷ مهر ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۱ کد : ۲۰۷۶۹ نهاد
نشست هم اندیشی اعضای شورای بسیج دانشجویی دانشگاه با مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر خسروی;ما در کنار هم، باید کار هایی انجام دهیم که زمینه ساز  ظهور امام عصر(عجل الله) شود.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر خسروی در جمع شورای بسیج دانشجویی  دانشگاه کاشان ضمن عرض تشکر و خداقوت بابت فعالیت های دلسوزانه بسیج دانشگاه، با اشاره به کلام امام خمینی (ره) که جمهوری اسلامی سرآغاز حکومت الله بر روی زمین است اظهار داشت:
ما در کنار هم، باید کار هایی انجام دهیم که زمینه ساز  ظهور امام عصر(عجل الله) شود.

وی افزود: فردی که دغدغه کار فرهنگی دارد اگر از لحاظ مباحث تئوری و نظری قوی نباشد، به مرور زمان سست،بی اراده یا تبدیل به فردی عادی می شود؛ پس انسان باید حتما پشتوانه فکری و اعتقادی قوی داشته باشد.

ایشان تصریح کرد:
یکی از مهم ترین ویژگی هایی که بسیج و بسیجی را از سایرین جدا می کند دلسوزی آنهاست. به واسطه همین ویژگی هست که می بینیم هرکجا سیل،زلزله،کرونا و... اتفاق می افتد اولین کسانی که جهت کمک و حل مشکلات پیشقدم می شوند بسیجیان هستند. اگر این خصیصه اخلاقی به سایرین  هم سرایت کند بخش زیادی از مشکلات جامعه و کشور حل میشود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پایان تصریح کرد:
مهم ترین موضوعی که باید درفعالیت های فرهنگی،اجتماعی و... به آن توجه داشته باشیم هوشیاری است، یعنی دقت کنیم فعالیتی که  انجام می دهیم به دشمن ضرر یا نفع میرساند.

لازم به ذکر است، این نشست به دعوت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دوشنبه   ۲۵ مهر ماه برگزار گردید.