برگزاری دورهمی دوستانه دانشجویان با حضور مسئولین دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان

۲۵ آبان ۱۴۰۱ | ۱۶:۲۴ کد : ۲۰۹۲۴ دانشگاه نهاد
دورهمی دوستانه خوابگاه باباخلیل، عصار و هاشمیان با حضور مسئولین دفتر نهاد رهبری دانشگاه به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با مشارکت جامعه اسلامی دانشجویان در تاریخ سه شنبه ۲۴ آبان ماه برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری،معاونت فرهنگی اجتماعی، معاون محترم و مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری دانشگاه در جمع صمیمی دانشجویان خوابگاه های باباخلیل_هاشمیان و عصار حضور داشتند.

در این نشست که به همت واحد خواهران نهاد رهبری و مشارکت جامعه اسلامی برگزار شد؛ دانشجویان ضمن آشنایی بیشتر با مسئولین دفتر نهاد رهبری به بیان مشکلات و مسائل خود در دانشگاه و خوابگاه پرداختند.