در صراط مستقیم به هرمقدار پیش برویم به مقصد میرسیم.

۲۴ آذر ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۹ کد : ۲۱۰۷۷ دانشگاه نهاد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان در ویژه برنامه دوشنبه های قرآنی مسجد امام علی(ع) دانشگاه به تفسیر سوره مبارکه یاسین پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر خسروی ضمن  اشاره به وجه تسمیه سوره یاسین که نام رسول الله است اظهار داشت:
سوره مبارکه یاسین قلب قرآن است و درروایات نیز آموزش این سوره به فرزندان به طور خاص مورد سفارش قرار گرفته است.

وی در ادامه افزود: در صراط مستقیم به هرمقدار پیش برویم به مقصد میرسیم در واقع
 راه مستقیم راهی نیست که انسان بعد از اینکه همه ی آن را تمام کرد به مقصد رسیده باشد،راهیست که به هر مقدار پیش بروی به همان میزان به مقصد میرسی
مثل کسی که اهل علم و تحصیل  است در علم تحصیل  تا هر مرحلهای پیش برود به همان مقدارهم عالم شده است.

ایشان تصریح کرد:
در قرآن به هیچ وجه باطل راه ندارد .
در علوم انسانی بسیاری از نظریات وجود دارد که با تحقیق  به نتیجه ی مطلوب می رسند ولی  بعضا طی گسترش علم خلاف آن ثابت می شود.
اما قرآن صادق مصدق ، یعنی تایید شده است.  قرآن به هیچ وجه من الوجوه ، میلیارد ها قرن هم که بگذرد خلاف یک آیه اش هم ثابت نمیشود.

مسئول نهاد نمایندگی رهبری دردانشگاه کاشان با توجه به آیه اِنَک لَمِنَ المرسلین اظهار داشت:
خداوند در این ایه میفرمایند تو از مرسلین هستی این بدین معناست تو تنها نیستی نتیجتا اهل حق هیچگاه تنها نخواهند بود.

ایشان در پایان‌ ۳ اصل که لازمه موفقیت میباشد را اینگونه بیان کرد:
۱_وجود برنامه مدون‌که قرآن یک برنامه مدون است
یاسین و القرآن الحکیم به این موضوع اشاره دارد
ما به میزانی که از قرآن دوریم از سعادت دنیوی هم دورمیشویم.
بعضا گفته میشود به قرآن نزدیک شویم تا آخرتمان آباد شود. این کلام کاملا اشتباه است‌.
اتفاقا برنامه قرآن و دین سعادت زندگی دنیایی انسان نیر میباشد درغیر این صورت برنامه نقصان دارد.
دومین اصل، وجود مجری و راهبر است که این  سوره به رسول الله اشاره دارد.
و اخرین مورد حرکت در صراط مستقیم میباشد.

( ۱ )