حجت اسلام و المسلمین دکتر خسروی: "علم، عدالتخواهی، آزاد اندیشی سه محور آرمان های دانشجویی است".

۲۸ آذر ۱۴۰۱ | ۲۱:۱۴ کد : ۲۱۱۰۲ نهاد
نشست هم افزایی مسئول نهاد رهبری دانشگاه با دبیران کانون ها و تشکل های دانشجویی برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در نشست هم افزایی با دبیران تشکل ها و کانون های دانشجویی ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها با  اشاره به شان نزول سوره کوثر اظهار داشت: کوثر یعنی خیر کثیر و خیری که ادامه دار است، هر چند حضرت زهرا سلام الله علیها طول عمر زیادی نداشتند ولی هنوز خیرات و برکات ایشان ادامه دارد.

ایشان اصلاح ساختارها را مهم عنوان کرد، و گفت: کسانی که در حوزه های فرهنگی و در دانشگاه فعالیت می کنند، باید سطح علمی مطلوبی داشته باشند .

حجت الاسلام و المسلمین دکتر خسروی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری راجع به آرمان های دانشجویی تصریح کرد: علم، عدالتخواهی، آزاد اندیشی سه محور آرمان های دانشجویی است.

وی بیان داشت: یکی از دلایلی که باعث تفاوت شهید چمران با سایر شهدا می شود، بحث علم و دانش ایشان است .دانشجویان و کسانی که بحث های علمی را دنبال می کنند باید به دنبال مرزهای علم باشند.
اگر انسان به خصوص دانشجو،  بخواهد جاذبه داشته باشد باید در بحث های علمی سرآمد باشد .

استاد حوزه و دانشگاه افزود:  بحث عدالتخواهی و نهادینه کردن مسئله عدالت در جامعه مستلزم مطالعه قانون اساسی است.
ایشان در پایان رونق بحث  آزاد اندیشی و آزادی خواهی را در دانشگاه از مسائل ضروری  بیان کرد.
 در ادامه این نشست دانشجویان شرکت کننده به ارائه مسائل و مشکلات خود در مباحث فرهنگی دانشگاه پرداختند.