برگزاری اردوی فرهنگی_علمی رصدخانه نیاسر به همت دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان

۰۹ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۲:۰۹ کد : ۲۱۴۸۹ دانشگاه نهاد
اردوی فرهنگی_علمی رصدخانه نیاسر به همت دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان برگزار گردید.
برگزاری اردوی فرهنگی_علمی رصدخانه نیاسر به همت دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان

اردوی فرهنگی_علمی رصدخانه نیاسر با حضور تعدادی از فعالین شرکت کننده در طرح نهج البلاغه تشکل عدالتخواه در روز یکشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۱ ساعت۱۹ به همت دفتر نهاد رهبری دانشگاه کاشان برگزار گردید.
در این اردو مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر جواد خسروی پیرامون عظمت آسمان سخنانی ایراد کردند.
آقای ایرج صفایی مسئول رصد خانه نیاسر در بخش های مختلف توضیحات جامع و کاملی پیرامون پیکر های آسمانی، نحوه تشکیل ستارکان، حجم ستارگان، مکان ستارگان در آسمان، حجم خورشید و بزرگی آن در مقابل زمین و کوچکی آن در مقابل ستارگان دیگر، نحوه شکل گیری سیاه چاله ها، نحوه حرکت زمین، آشنایی دانشجویان با تعیین وقت و زمان و .... ارائه دادند و دانشجویان سوالات خود را پیرامون هریک از این مسائل مطرح کردند
در این اردو از دانشجویان به صرف میان وعده و شام، پذیرایی بعمل آمد.