آغاز به کار مهرواره برای ایران

۱۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۰:۰۶ کد : ۲۱۵۱۶ دانشگاه نهاد
با رویکردی انگیزه‌بخش نسبت به گروه‌های خیریه و جهادی دانشگاهی، آیین تجلیل از گروههای خیریه و جهادی دانشگاهی برگزار می شود.
آغاز به کار مهرواره برای ایران

این مهرواره ویژه کلیه فعالان جهادی و خیریه‌ها در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌شود.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها: "مهرواره برای ایران" با رویکردی انگیزه‌بخش نسبت به گروه‌های خیریه و جهادی به دنبال این مهم است که علاوه بر تکریم و تقدیر از گروه‌های خودجوش دانشگاهی که دغدغه‌مندانه مسائل و مشکلات اجتماعی اطراف خود را رصد می کنند و برای رفع آن‌ها مجاهدانه و مخلصانه می کوشند، در وهله نخست، فتح باب همراهی و حمایت مستمر از ایشان را ایجاد نماید و در ادامه، بستری را ایجاد کند تا نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها بیش از پیش بتوانند تسهیل‌گر امور و کمک‌کننده این گروه‌ها باشند.

مخاطبان: این مهرواره ویژه کلیه فعالان جهادی و خیریه‌ها در دانشگاه‌های سراسر کشور در حال برگزاریست.

علاقمندان اعم از افراد و گروه‌های جهادی و خیریه‌ها، متشکل از دانشجویان، اساتید و کارمندان امکان شرکت در این مهرواره را دارند. همه گروه‌ها جهادی و خیریه‌هایی که زادگاه اولیه‌شان دانشگاه بوده است مخاطب طرح می باشند.

زمان: بهمن و اسفند ماه سال 1401

جهت کسب اطلاعات بیشتر به دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ کاشان مراجعه نمائید.

مرکز پاسخگویی تلفنی:03155912248

لینک دانلود فایل