بازدید مسئول نهاد رهبری دانشگاه کاشان از خوابگاه دانشجویی خواهران

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۲:۰۸ کد : ۲۱۷۵۰ دانشگاه نهاد
حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد جعفر محمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان از خوابگاه دانشجویی خواهران بازدید کرده و در جمع دانشجویان حاضر شدند.
بازدید مسئول نهاد رهبری دانشگاه کاشان از خوابگاه دانشجویی خواهران

حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد جعفر محمدی مسئول نهاد رهبری دانشگاه کاشان ضمن بازدید از خوابگاه دانشجویی خواهران در جمع دانشجویان حاضر شدند.
این برنامه بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در محل سالن نمازخانه خوابگاه مرکزی خواهران به همت دانشجویان فعال نماز (کانون نماز) و با همکاری حجت الاسلام و المسلمین اختیارزاده و نهاد رهبری دانشگاه کاشان برگزار شد.
در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدی با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تشکر از خواهران حاضر در جلسه به بیان نکاتی در ارتباط با وظیفه دانشجو از فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار اخیرشان با دانشجویان پرداخت.
در این جلسه دانشجویان به بیان مسائل مربوط‌ به اقامه نماز جماعت در خوابگاه‌ها و همچنین دانشگاه پرداختند.