پیام تبریک مسئول نهاد رهبری دانشگاه کاشان به مناسبت بزرگداشت مقام استاد و روز معلم

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۴ کد : ۲۱۷۹۱ دانشگاه نهاد
پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان به مناسبت بزرگداشت مقام استاد و روز معلم

جامعه فرهیخته دانشگاه کاشان سلام علیکم

امام صادق علیه السلام فرمودند:

"وقتى قیامت برپا شود خداوند عزوجل مردم را در زمین و سطحى واحد جمع کرده و ترازوها را قرار مى دهد و خون هاى شهداء با مُرکّب علماء سنجیده مى شود و مُرکب علماء بر خون هاى شهداء ترجیح پیدا مى کند."

دوازدهم اردیبهشت ماه بنام معلم و متفکری مزین شده که به افتخار شهادت نائل گردید.
علامه مطهری شخصیتی است که عظمت ها و فضیلت های متعدّدی را در خود جمع کرده، به صورتی که مجموع این عظمت ها و فضیلت ها، از ایشان، یک شخصیت استثنایی و بسیار خاص ساخته است. مقام معظم رهبری، بارها به این واقعیت تصریح کرده اند که «شهید مطهری انصافاً نادرۀ زمان ما بود.
همچنین تاکید کرده اند:
بنده اعتقاد راسخ دارم و بارها هم گفته‌‏ام که جریان فکری اسلامی انقلاب و نظام اسلامی ما در بخش عمده‌‏ای متکی به تفکرات شهید مطهری است.
اینجانب این روز را به همه اساتیدو همه اعضای هیات علمی و مدرسان دانشگاه کاشان تبریک عرض نموده و از زحمات و خدمات این عزیزان در پرورش نسل جوان تراز انقلاب ؛ محقّق، پرسشگر و شیفته علم، دانش و فضیلت، تقدیر و تشکر می نمایم.
از درگاه پروردگار متعال، توفیق روزافزون اساتید گرامی را در ایجاد محیطی سرشار از نشاط علمی و پژوهشی در عرصه دانشگاه خواستارم.

محمد جعفر محمدی/مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان