برگزاری ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کاشان

۱۷ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۳ کد : ۲۲۱۴۶ دانشگاه نهاد
به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری صبح روز سه شنبه ۱۳ تیر ماه ۱۴۰۲ طی مراسمی دوره ضیافت اندیشه ویژه اساتید دانشگاه کاشان به مدت ۲ روز در دانشگاه کاشان آغاز شد.
برگزاری ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه کاشان

به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری صبح روز سه شنبه ۱۳ تیر ماه ۱۴۰۲ طی مراسمی دوره ضیافت اندیشه ویژه اساتید دانشگاه کاشان با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی امام جمعه محترم و نماینده ولی فقیه کاشان و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان حجت الاسلام دکتر محمد جعفر محمدی و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آقای دکتر مصطفی زاهدی فر و  ۱۲۰ نفر از اساتید دانشگاه کاشان آغاز و به مدت ۲ روز در دانشگاه کاشان برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان، هدف و اهمیت طرح ضیافت اندیشه اعضای هیأت علمی را فراهم نمودن فرصتی برای ارتقای مستمر علمی، معرفتی، فرهنگی و مهارتی اساتید دانست و اظهار کرد: دوره های دانش‌افزایی اساتید فرصت ارزشمندی است که اعضای هیأت علمی دانشگاه علاوه بر بعد علمی به توانمندی در زمینه های فرهنگی نیز مجهز می شوند و برگزاری این دوره ها نقش مهمی را جهت حل مسائل اساتید و ارتقای معرفتی آن ها ایفا می کند.

حجت الاسلام محمدی خاطر نشان کرد: برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان یکی از بهترین فرصت‌ها برای توسعه و تبیین ارزش‌های اسلامی و نیز رشد بینش سیاسی در محیط دانشگاه است.

در این طرح موضوعات سبک زندگی مسئولانه و مهارت پروری ، اخلاق آموزش، جریان شناسی و دانشگاه تمدن ساز با تکیه بر گام دوم انقلاب توسط اساتید برجسته حوزه و دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لینک دانلود فایل