برگزاری جلسه حضوری تیم رسانه نهاد با مسئول نهاد رهبری در سال تحصیلی جدید.

۱۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۲ کد : ۲۲۴۸۵ دانشگاه نهاد
اولین جلسه حضوری تیم رسانه نهاد با مسئول نهاد رهبری دانشگاه کاشان در سال تحصیلی جدید برگزار گردید .
برگزاری جلسه حضوری تیم رسانه نهاد با مسئول نهاد رهبری در سال تحصیلی جدید.

اولین جلسه حضوری تیم رسانه نهاد با مسئول نهاد رهبری دانشگاه کاشان جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جعفر محمدی در سال تحصیلی جدید برگزار گردید .

در این جلسه اعضای تیم رسانه گزارشی از فعالیت‌های خود در تابستان و از برنامه‌های آتی خود ارائه نمودند.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدی ریاست محترم نهاد رهبری دانشگاه کاشان در این جلسه با تاکید بر رصد سلیقه دانشجویان و نیازها و چالش‌های ایشان به تیم رسانه پیشنهاد کردند به تولیدات خود جامعیت بخشیده و سعی کنند بیشتر پاسخگوی سوالات و مطالبات دانشجویان باشند .
ایشان با اشاره و تاکید به دستور مقام معظم رهبری برای جهاد تبیین، بهترین جبهه را برای این جهاد، پیشگیری و روشنگری برشمردند.